Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Το Παρελθόν/Le Passe / The Past(2013) του Asghar Farhadi


le passe 
Ενα καθηλωτικό οικογενειακό δράμα που αντηχεί τη δομή και τις χιτσκοκικές πινελιές του οσκαρικού «Ενας Χωρισμός», το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Ασγκάρ Φαραντί καταφέρνει και πάλι να συναρπάσει με τη συναισθηματική του δύναμη και τις πολιτικές του ανησυχίες.
Ο Αχμάντ (ο εξαιρετικός Αλί Μοσαφά από το «Ενας Χωρισμός») επιστρέφει στη Γαλλία από το Ιράν προκειμένου να υπογράψει την αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει η γυναίκα του, Μαρί (η Μπερενίς Μπεζό του «The Artist»). Η άφιξή του, ωστόσο, στο σπίτι όπου η Μαρί πλέον συζεί με τον νέο της σύντροφο, θα πυροδοτήσει απρόσμενες αντιδράσεις και θα ξεσκεπάσει καλά κρυμμένα μυστικά. Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού και Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. 

Δειτε ΕΔΩ     Δειτε ΕΔΩ     (Vidto me)
Δειτε ΕΔΩ     Δειτε ΕΔΩ     (Openload)   


ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΡΙΛΕΡ, ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ «ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΑ «ΡΑΣΟΜΟΝ» ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ. ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΜΠΕΡΕΝΙΣ ΜΠΕΖΟ («THE ARTIST»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου