Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

«Που βρίσκει λεφτά η γυναίκα μου» / The Palm Beach Story (1942)Preston Sturges

The Palm Beach Story (1942) Tainies Online Greeks Subs Oi Liwmenoi

Πρωταγωνιστούν: Κλοντέτ Κολμπέρ, Τζόελ ΜακΚρι, Μέρι Αστορ, Ρούντι Βάλι  

Η Τζέρι κι ο Τομ βρίσκουν την γαμήλια ζωή δύσκολη. Ο Τομ είναι εφευρέτης και βγάζει λίγα λεφτά. Ενώ είναι στα πρόθυρα της έξωσης, η Τζέρι βρίσκει απρόσμενα δουλειά και φέρνει τα πρώτα κέρδη στο σπίτι. Ο Τομ δεν πιστεύει στην ιστορία της κι αρχίζει ο καβγάς.

Ο Πρέστον Στάρτζες υπήρξε ένας σεναριογράφος – σκηνοθέτης που εξάντλησε όλη την δημιουργικότητά του μέσα στην δεκαετία του ’40, οπου και γύρισε μερικές κλασικές ταινίες στο χώρο της κωμωδίας, γνωστές για τους πνευματώδεις διαλόγους τους, το χιουμοριστικό ύφος, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται εκκεντρικοί δευτεραγωνιστές, οι οποίοι κλέβουν την παράσταση. Το «Που βρίσκει λεφτά η γυναίκα μου»,
είναι μία από αυτές, τις πανέξυπνες, τρυφερές και τρελές κωμωδίες του.
Ένα απολαυστικό μίγμα σκρούμπολ κωμωδίας, φάρσας και καυστικής σάτιρας, που αν και στερείται της καυστικότητας και της έντασης των άλλων ταινιών του, εντούτοις αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική και ξεκαρδιστική κωμωδία του.
Πλαισιώνοντας το πρωταγωνιστικό ζευγάρι με την πιο εκκεντρική συλλογή δεύτερων χαρακτήρων που θα μπορούσε ποτέ να εφεύρει σεναριογραφική πένα, βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία να εκφράσει, δια στόματος Κλοντέτ Κολμπέρ, τις απόψεις του για τα λεφτά, το σεξ και κάθε είδους... πυρομαχικά, σε ένα αθυρόστομο αριστούργημα!

https://streamango.com/f/tefpqqaneqtoffpf/The_Palm_Beach_Story_1942_BRRip_XViD_AVI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου