Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

ΠΟΥ ΠΑΩ ΘΕΕ ΜΟΥ; -- QUO VADO? [2016]του Gennaro Nunziante


Quo vado (2016) ταινιες online seires xrysoi greek subs
Παίζουν: Checco Zalone, Eleonora Giovanardi, Sonia Bergamasco
Διάρκεια: 86 λεπτά

Ο Κέκο, ένας καλοβολεμένος δημόσιος υπάλληλος κάπου στον ιταλικό Νότο, πέφτει θύμα ενός νέου νόμου περί κινητικότητας και εθελούσιας εξόδου και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να μην παραιτηθεί και να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Χαβαλετζίδικη και ξεκαρδιστική κατά στιγμές, ενίοτε χοντροκομμένη και υπερβολική, λαϊκή φαρσοκωμωδία που θυμίζει Ελλάδα, χλευάζοντας τη νοοτροπία του δημοσιοϋπαλληλικού καθεστώτος αλλά και τις ως επί το πλείστον αληθινές αντιθέσεις μεσογειακών και βορειοευρωπαϊκών κοινωνικών συμπεριφορών. Η πλοκή είναι ολίγον τι προσχηματική, η λογική μάλλον έχει πάει περίπατο, αλλά η ταινία ξεχωρίζει επειδή αυτό που κάνει, το κάνει με άριστο τρόπο, έχοντας γνήσιο χιούμορ και σκωπτική διάθεση.
Το «Πού Πάω Θεέ Μου;» έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ στο ιταλικό box office, με τον διάσημο ντόπιο κωμικό Checco Zalone (διασταύρωση Sacha Baron Cohen και Μάρκου Σεφερλή) να δημιουργεί έναν ζωντανό, επιθεωρησιακού τύπου διασκεδαστικότατο χαρακτήρα σε μια ασυγκράτητη ερμηνεία.http://liomenoi.com/play.php?link=aHR0cDovL2hkdmlkLnR2LzNnMXg5YnYxejV3cC5odG1s&title=UXVvIHZhZG8=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου