Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Η Εκδίκηση Του Ροζ Πάνθηρα "Revenge of the Pink Panther" (1978)του Blake Edwards

Revenge of the Pink Panther (1978) Tainies Online Greeks Subs Oi Liwmenoi


Ένας Γάλλος απατεώνας ο Φίλιπ Ντουβιέ, αντιμετωπίζεται από τις υπόλοιπες οικογένειες της γαλλικής μαφίας με περιφρόνηση μια και καμιά τους δεν τον αναγνωρίζει ως άξιο απατεώνα.
Για να τους εντυπωσιάσει και να κερδίσει μια θέση ανάμεσά τους αποφασίζει να κάνει κάτι εντυπωσιακό: να σκοτώσει τον διάσημο Επιθεωρητή Κλουζώ. Όταν βρίσκουν ένα πτώμα πυροβολημένο μέσα στο αυτοκίνητο του Κλουζώ όλοι πιστεύουν ότι είναι ο ίδιος ο Επιθεωρητής, αλλά για καλή του τύχη είναι απλώς ένας εγκληματίας που πήρε κατά λάθος το αυτοκίνητο του Κλουζώ.
Ο Επιθεωρητής Ντρέιφους είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτήν την είδηση γιατί έτσι βγαίνει από τη ψυχιατρική κλινική και μάλιστα στην κηδεία του Κλουζώ μόλις με τα βίας δε βάζει τα γέλια ενώ όλοι νομίζουν ότι προσπαθεί να κρύψει τα δάκρυα του.
Ωστόσο ο Επιθεωρητής Κλουζώ ζει, και αποφασίζει να κρατήσει κρυφή αυτήν την λεπτομέρεια έως ότου ανακαλύψει τον άνθρωπο που θέλησε να τον σκοτώσει. Μαζί με τον πιστό του υπηρέτη Κάτο και την πρώην γραμματέα και ερωμένη του Ντουβιέ Σιμόν Λεγκρέ ξεκινάει να λύσει το μυστήριο.
ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ… ΝΙΩΘΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΙΤΕΡ ΣΕΛΕΡΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ..

 http://vidto.me/fo8wcxkt6i2j.html
www xrysoi se Revenge of the Pin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου